Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Cenniki do pobrania

Producenci

Polecają nas

Koji-Kin 10g - kultura do Sake

Vision Brewing
60
PLN
Koji-Kin 10g - kultura do Sake
out_of_stock
Dostępność:
brak towaru
Cena: 60,00 zł
Cena netto: 48,78 zł
szt.
Suszone zarodniki kropidlaka Aspergillus oryzae. Nie do zastąpienia, przy wyrobie własnego sake. Przekształca skrobię zawartą w ryżu na cukry. Do drożdży dołączone są przepisy i instrukcja. Paczuszka wystarcza na 6 kilogramów ryżu, czyli około 22 litrów sake.

W przefermentowania przetworzonego przez kulturę Koji-Kin ryżu potrzeba jeszcze dodatkowo drożdży. Mogą to być drożdże piwne lub winne, ale najlepiej spisze się dedykowany do sake szczep Wyeast Labs.

Copyright © 2006 - 2011 piwodziej.pl. All Rights Reserved.

Oprogramowanie: Shoper.pl. Projekt i Realizacja: SzablonSklep.pl