Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Cenniki do pobrania

Producenci

Polecają nas

Opcje przeglądania

Cena
  • od do
Promocja
Akcesoria

Akcesoria

Sortuj wg: ▲ Nazwa produktu | Cena
Chusta 50x50 Chusta 50x50
Cena: 17,00 zł
Chusta o uniwersalnym zastosowaniu, od serowarstwa i odsączania serwatki do filtracji, gotowania chmielu itp.
Chusta 75x75 Chusta 75x75
Cena: 20,00 zł
Chusta o uniwersalnym zastosowaniu, od serowarstwa i odsączania serwatki do filtracji, gotowania chmielu itp.
Forma serowa Basket duża Forma serowa Basket duża
Cena: 11,00 zł
szt.
Forma przeznaczona do miękkich serów, nie nadaje się do wyciskania serów pod praską. Wymiary: 145 x 110 x 93 mm
Forma serowa Basket mała Forma serowa Basket mała
Cena: 10,00 zł
szt.
Forma przeznaczona do miękkich serów, nie nadaje się do wyciskania serów pod praską. Wymiary: 115 x 90 x 82 mm
Forma serowa Beaker 150ml Forma serowa Beaker 150ml
Cena: 7,00 zł
szt.
Forma przeznaczona do miękkich serów, nie nadaje się do wyciskania serów pod praską. Wymiary: 60 x 50 x 54 mm
Forma serowa Brique Forma serowa Brique
Cena: 15,00 zł
szt.
Francuska forma serowa, przeznaczona do produkcji serów miękkich. Wymiary: 159 x 149 x 70mm (góra dół wysokość)
Forma serowa FA caciotta 1kg Forma serowa FA caciotta 1kg
Cena: 7,00 zł
Forma przeznaczona do miękkich serów, nie nadaje się do wyciskania serów pod praską. Wymiary: 145 x 128 x 73 mm
Forma serowa FA caciotta 250g Forma serowa FA caciotta 250g
Cena: 2,90 zł
szt.
Forma przeznaczona do miękkich serów, nie nadaje się do wyciskania serów pod praską. Wymiary: 90 x 81 x 52 mm
Forma serowa francuska Roquefort Forma serowa francuska Roquefort
Cena: 40,00 zł
Forma przeznaczona do miękkich serów, nie nadaje się do wyciskania serów pod praską. Wymiary: 190 x 180 x 93 mm
Forma serowa Pyramid Forma serowa Pyramid
Cena: 15,00 zł
szt.
Francuska forma serowa, przeznaczona do produkcji serów miękkich. Wymiary: 85 x 57 x 80mm (góra dół wysokość).
Forma serowa Reblochon Forma serowa Reblochon
Cena: 30,00 zł
szt.
Forma przeznaczona do miękkich serów, nie nadaje się do wyciskania serów pod praską. Wymiary: 135 x 135 x 65 mm
Forma serowa Ricotta 1,5kg Forma serowa Ricotta 1,5kg
Cena: 6,00 zł
szt.
Forma przeznaczona do produkcji serów miękkich. Wymiary: 180 x 90 x 110mm (góra dół wysokość)
Przecinak do skrzepu Przecinak do skrzepu
Cena: 33,00 zł
Doskonały i wręcz jeden z podstawowych sprzętów potrzebnych domowej serowarni. Wykonany z nierdzewnej stali z plastikową rączką. Dzięki temu można bardzo szybko pociąć skrzep na równe ziarna. Bardzo ostry. Ostrze: 9 x 15 cm Długość całkowita: 30 cm
Termometr pryzmatyczny 0-100°C Termometr pryzmatyczny 0-100°C
Cena: 29,00 zł
szt.
Mały i łatwy w użyciu termometr przydatny szczególnie przy pasteryzacji mleka i podgrzewaniu skrzepu. Niezbędne wyposażenie każdego domowego serowara. Długość: 15cm Skala alkoholowa
Torba na miękkie sery 21x35 Torba na miękkie sery 21x35
Cena: 30,00 zł
szt.

Do odsączania skrzepu. Z gęstego i bardzo mocnego nylonu, odpornego na wrzątek. Posiada zakładkę przez którą można przewlec sznurek do zawieszenia torby. Może być również używana jako do chmielenia lub zacierania!

Torba na miękkie sery 48x33 Torba na miękkie sery 48x33
Cena: 40,00 zł
szt.
Do odsączania skrzepu. Z gęstego i bardzo mocnego nylonu, odpornego na wrzątek. Posiada zakładkę przez którą można przewlec sznurek do zawieszenia torby. Może być również używana jako do chmielenia lub zacierania

Copyright © 2006 - 2011 piwodziej.pl. All Rights Reserved.

Oprogramowanie: Shoper.pl. Projekt i Realizacja: SzablonSklep.pl